Donna's Social Club | Restaurant & Club Groningen

Donna's Social Club | Interior Design by Manon de Groot

Retro, disco, funky, sexy, dit is waar je aan kunt denken bij Donna’s Social Club. Een American Diner anno 2022. Focus op comfort food in een elegant jasje.

Frisse pasteltinten, rollerskates, discobollen en een levensgrote struisvogel, dit is Donna’s. Het interieur is uitgesproken maar met oog voor details. Zo is er gebruik gemaakt van diverse materialen; gekleurde glanzende tegels in combi met een roze matte wandafwerking, roze led verlichting met rookspiegels, witte marmer bladen met retro lampen, typische American diner banken in mooie stijlvolle kleuren. Een combinatie van materialen die perfect match en af en toe een beetje schuurt om het spannend te houden.

Eigenaren Emile Bos en Tom Bullinga kwamen met idee voor een American Diner, ze hebben het concept op ander vlakken ook tot in de puntje uitgewerkt. Zo is het echt een totaal beleving en dat versterkt het interieur.   

 

Review

Emile Bos: 'De typische Amerikaanse diner vormde de inspiratie voor het interieur dat door Manon de Groot werd uitgewerkt. “Manon heeft dit ontzettend goed uitgewerkt. Ze heeft de dinersfeer echt naar deze tijd getrokken'

 

 

DONNA'S SOCIAL CLUB
Donna's Social Club
Donna's social club
Donna's Social Club
Donna's social club
Donna' Social Club Manon de Groot
Donna's Social Club
Donna's social club
Donna's Social Club Design Interieur Ontwerp

Publicatie Donna's Social Club in Proef! Hospitality magzine satelliet.net

Fotografie Donna's Social Club
Interior Design by Manon de Groot for design agency Dofine 


www.donnassocialclub.nl